september 2017

Idrett & Utfordring

Skrevet av Hans Arne Haga den 08.01.2015

Hinna Fotballs Idrett & Utfordring 2015

Det er med stor glede vi informerer dere om at vi starter opp igjen Idrett & Utfordring. Vi vil igjen kunne tilby et aktivitetstilbud til de som ikke finner en plass selv. Hinna Fotball driver prosjektet i samarbeid med Idrettsrådet i Stavanger.

I tillegg til tidligere bidragsytere fra Hinna Fotball, har vi med ossTorstein Meling som er utdannet barnevernspedagog, samt Mikal Mæle som studerer barneverndspedagogikk på UiS, begge spiller også på Hinna sitt A-lag. Disse vil veilede, motivere og følge opp ungdommene på vei mot en mer meningsfylt hverdag.

Målgruppen:

Enten det er av psykiske, sosiale eller fysiske årsaker, er det mange som faller utenfor og blir «inaktive». Kanskje på grunn av en periode med «latskap», har terskelen for å komme i gang igjen vært for høy.

Gruppene velges i hovedsak ut i samarbeid med ungdomskolene. Sosiallærerne informerer aktuelle ungdom og foreldre om tilbudet, som deretter settes i kontakt med Hinna Fotball. I utgangspunktet er deltagerne mellom 12 og 16 år.

Dette er en gruppe for inaktiv ungdom, som får forsøke seg på ulike aktiviteter, sammen med annen ungdom som starter med blanke ark. På denne måten er det mye lettere å få med oss ungdommene i aktivitet. Målsettingen med gruppene er at flest mulig skal finne seg en aktivitet de liker og begynner i regelmessig.

Aktivitetene

Hinna Fotball finner i samarbeid med idrettsrådet aktivitetene. Aktivitetene kjøres 2-3 uker på rad, slik at man blir godt kjent med aktiviteten og kan gjøre oss opp en mening om dette kan være noe. Noen av aktivitetene vil kjøres i en gymsal på Hinna, mens andre vil være der hvor fasilitetene er tilgjengelig i Stavanger Kommune.

Av aktiviteter kan vi f.eks nevne klatring, kampsport, badminton, bueskyting, padling, biljard og mye mye mer. V

Finansiering

Dette er et gratistilbud til deltagerne og vi har bare et begrenset antall plasser.

Hinna Fotball får støtte fra Idrettsrådet i Stavanger til å drive prosjektet, men er avhengig av støtte fra både gamle og nye samarbeidspartnere. Vi håper at våre samarbeidspartnere ser verdien i prosjektet og vil være med på laget og skape en meningsfull hverdag for disse ungdommene.

For å profilere våre samarbeidspartnere har vi flere forskjellige muligheter.Ta kontakt med Hans Arne Haga på tlf; 959 44 901 eller e-post: marked@hinnafk.no for ytterligere informasjon.

Våre Idrett og utfordring faddere:

Knut Andersen Revisjon 1

Anton logo

Leiv Kåre Larsen - Rock Taxi

Bilderesultat for lions

Bilderesultat for idrettsrådet

Klikk her for artikkel i fagtidsskrift