desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

2.DIV DAMER: Seier 8-1 over Bergen/Nord Hovding

Det var ingen tvil om hvem som var det beste laget på Salhus kunstgressbane i seriekampen mot Bergen/Nord Hovding. Scoringer ved Malin Lundmann (4),Hanne Kogstad (2), Malin Runestad og Ina Kristoffersen. Dagens uheldigste ble vår keeper Siv Elin Byberg som havnet på legevakten med brukket hånd.

Skrevet av Arve Fure den 18.04.2016

Det var aldri noe tvil om hvilket lag som var best og her var det divisjonsforskjell på lagene. Det var tydelig at Bergen/Nord var et nyopprykket lag og uvant med tempoet i 2.divisjon. Likevel noe varierende kvalitet fra Hinna-laget, men ledelse 5-0 ved pause var likevel mer enn godkjent. Malin Lundmann og Hanne Kogstad var hele tiden et uromoment for hjemmelagets forsvarsrekke, og i tillegg hadde vi Julia sine finnesser på kanten.

Scoringene kom slik:

13 min: Hanne Kogstad alene med keeper, assist Ida Lillehammer.

17 min: Malin Lundmann etter et glimrende forarbeid og innlegg av Julia Torvnes.

42 min: Malin Lundmann, assist Malin Runestad.

44 min: Malin Runestad, assist Julia Torvnes.

45 min: Malin Lundmann etter mye frem og tilbake i boksen, assist..???

Dagens uheldigste var vår keeper Siv Elin Byberg som måtte ut med skade i slutten av omgangen. Etter en tur på legevakten og videre på sykehusets akuttavdeling viste det seg at det var brudd i hånden.

Spillemessig ble det en bedre andre omgang selv om vi scoret "bare" tre mål. Bergen Nord hadde også noen gode muligheter, bl.a et godt stangskudd og et skudd som vår "rutinerte" keeper reserve Nina Boganes såvidt klarte å slå til corner.

Scoringene i andre omgang kom slik:

57 min: Hanne Kogstad heading etter en god langpasning fra Kristin Aarrestad Nesse

75 min: Malin Lundmann etter et innkast fra Marte Hole.

80 min: Ina Kristoffersen på frispark fra nesten egen banehalvdel.

Bergenserne fikk sitt trøstemål på slutten av kampen, et corner som ble headet i mål.

Seier hele 8-1 og tabelltopp etter to serierunder.

Børspoengene: Hinnas beste og 3 poeng til vår 4-målscorer Malin Lundemann, 2 poeng til Hanne Kogstad og 1 poeng til Ina Kristoffersen.

Vi stilte med følgende lag:

Keeper: Siv Elin Byberg.

Forsvar: Regine Thoresen, Nora Gysland Falnes, Ina Kristoffersen og Kristin Aarrestad Nesse.

Midtbane: Ida Lillehammer, Malin Runestad, Emilie Lomeland og Julia Torvnes.

Angrep: Hanne Kogstad og Malin Lundmann.

Innbytte: 38 min. ut Siv Elin Byberg, inn Marte Hole, 45 min. ut Marte Hole, inn Nina Boganes. 55 min. ut Emilie Lomeland og Julia Torvnes, inn Ida Isaksen Giske og Marte Hole, 60 min ut Regine Thoresen, inn Laura Helene Tangen, 80 min ut Nora Gysland Falnes, inn Regine Thoresen, 82 min ut Malin Lundmann, inn Julia Torvnes.

Gult kort: Ina Kristoffersen