november 2018

28.11.18

Storbyhuset 29/11 kl.17-20

29.11.18

NM-J19  Storseier over Lyngdal.

NM-J19 Storseier over Lyngdal.

Hinna (Hinna-Viking) gikk videre til 2.runde i NM-J19 etter seier 7-2 over Lyngdal. (Bilde av Julia Torvnes fra en tidligere kamp)

Skrevet av Arve Fure den 21.05.2016

Ledelse 3-0 etter 10 minutters spill var nok noe hverken hjemmelaget eller Hinna-spillerne hadde forventet. En strålende åpning av kampen og den første scoringen kom etter bare 2 minutter.

Langpasning fra Nora G  Falnes, Julia Torvnes kom alene mot keeper og styrte ballen i mål. 2-0 noen minutter senere. Pasning fra Frida Alstadsæther og igjen var Julia Torvnes sist på ballen. 3-0 etter 10 minutter, strålende forarbeid av Julia Torvnes, retur fra stang, og Ine Bekken var på plass og sente ballen i mål.

Lyngdal hadde fått en leksjon i angrepsfotball de sent vil glemme, og det etter kun 10 minutters spill. Den fjerde scoringen kom etter et godt skudd fra Frida Alstadsæter. 5-0 etter 28 minutters spill og "hat trick" av Julia Torvnes. Kampen var forlengst avgjort.

Lyngdal som hadde vært helt fraværende den først halvtimen, kom noe mer med på slutten av omgangen og en dobbeltredning av Tonje Jørgensen hindret redusering. En kjempesjanse av Ine Bekken like før pause men ingen scoring denne gang.

En omgang av høy klasse og Hinna var kort og godt best i alt. Lyngdals stjernespiller Connie Fredboe var usynliggjort av vår forsvarsrekke. De få gangene Lyngdal var farlig foran Hinna-målet var Tonje Jørgensen på plass med sikkert keeperspill.

Andre omgang ble mye jevnere og noen brukbare angrep av Lyngdal, men det var Hinna som la på til 6-0. Et glimrende pasningsspill der ballen havnet hos Frida Alstadsæter, pasning til Ingrid Ådland og scoring. Redusering av Lyngdal og endelig ble det scoring av Connie Fredbo til stor jubel fra publikum. Ny redusering etter en corner og heading, før Julie Merkesdal fastsatte resultatet til 7-2 med et langskudd (ass. Regine Thoresen) i sin debutkamp for Hinna.

En solid gjennomført kamp der hele laget gjorde en god kamp, men vi kan ikke unngå å nevne Julia Torvnes ennå en gang. Stakkars Lyngdals forsvarsspillere...

Vi ser frem til neste runde og nå er det kun 16 lag igjen i turneringen.

Vi stilte med følgende lag:

Keeper: Tonje Jørgensen.

Forsvar: Regine Thoresen, Nora G Falnes, Mari Kalvatn og Wenche Næsheim.

Midtbane: Maren Berggraf Aalen, Nora L Jensen, Julie Merkesdal og Frida Alstadsæther.

Angrep: Ine Bekken og Julia Torvnes.

Innbytte: 45 min ut Nora G Falnes, Julia Torvnes, Regine Thoresen og Julie Merkesdal. Inn: Sofie Hinna, Lena Soland, Anna F Hadland og Ingrid Ådland.

70 min: Ut Nora L Jensen, Mari Kalvatn, Wenche Næsheim og Frida Alstadsæther, Inn Nora G Falnes, Julia Torvnes, Julie Merkesdal og Regine Thoresen.