desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

TSMG Hinna Park AS - Ny hovedsponsor

Tannlegekontoret TSMG Hinna Park AS har signert ny 3-årig hovedsponsoravtale med Hinna Fotball og vil være profilert på klubbens barne- og ungdomsdrakter, samt klubbkolleksjonen

Skrevet av Hans Arne Haga den 07.06.2016

Vi har gleden av å ønske TSMG Hinna Park AS velkommen som en av Hinna Fotballs hovedsamarbeidspartnere. Avtalen går over 3 år og bidrar til å gi Hinna Fotball viktig økonomisk forutsigbarhet i årene som kommer

Vi stillte daglig leder i TSMG, Bjørn Carstensen, noen spørsmål om TSMG og samarbeidet med Hinna Fotball:

TSMG er nye her i bydelen og har fra før ett tannlegekontor på Madla, hva er ambisjonene med deres etableringer her på Hinna?

Vi etablerte oss i Madlagården i 1999, og har siden da økt fra 12 til over 60 ansatte. Nå har vi en solid allmennpraksis og en fulldekkende spesialistavdeling. I stedet for å vokse videre på Madla ønsket vi å bevege oss til en annen del av byen for bedre å møte kundenes behov. Hinna Park er et nytt og spennende område der mange nå bor og jobber, så det ble et naturlig valg for oss. Nå er vi på plass med allmennpraksis og spesialistpraksis innen tannregulering, behandling av tannkjøttsykdommer og rotfylling. Vi er 18 ansatte, både på heltid og deltid, og håper å øke dette antall til ca 25 innen et par år.

Dere har nå inngått en hovedsponsoravtale med Hinna Fotball og vil være profilert på barne og ungdomsdrakten, kan du fortelle litt om bakgrunnen for valget?

I tillegg til å gjøre vårt beste innen tanbehandling ønsker vi å gi et positvit bidrag til nærmiljøet vårt. I den forbindelse kommer vi ikke utenom Hinna Fotball. Klubben er et viktig samlingspunkt for både barn, ungdom og voksne, og er en del av bydelens hjertel og sjel. Det er en klubb med solid drift og stort engasjement som både bydelen og Stavanger by kan være stolt av. Vi er stolte over å få lov å bidra til klubbens videre utvikling.

Vi takker TSMG Hinna Park AS for tilliten og ser fram til å samarbeide!

PS! Bilder av den nye drakten kommer i neste uke. De nye draktene er under trykking og blir levert ut til lagene i slutten av juni måned. Lagene som skal til "Sør Cup" 24.juni er de første som får nye drakter.