desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Sportslig Utvalg ruster opp

Sportslig utvalg har den siste tiden skiftet en del av personalet. Vi ønsker nå å vise litt bedre igjen, og hjelpe lagene våre mer. I første omgang er vi igang med en oppfølging av hovedtrenere i barneseksjonen.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 08.06.2016

Klubbens sportslige leder, Christian Claussen (bildet), jobber med utvikling av klubbens Sportsplan for ungdom/senior. Hinnamodellen for barn 5-12 er mer oppdatert, men justeres hver gang NFF kommer med nye spillformer/krav etc.

Oppfølgingen barnelagene får, er i første omgang et skjema de fyller ut. Her er det KUN HOVEDTRENER som skal svare. Utifra tilbakemeldingene her, vil S.U. danne seg et bilde hvor lagene kan tenke seg oppfølging/hjelp. Dette skal følges opp med en kort telefonsamtale. På bakgrunn av infoen vi får her, vil vi kalle inn til et trenerforum tidlig høst, der vi går igjennom viktige tema/utfordringer.

Sportslig Utvalg er som alle frivillige verv i Hinna Fotball ubetalte. De som er med her har ofte mer enn nok å gjøre fra før. Sivil jobb, lagtrenere/oppmenn på flere lag. Så dette er forståelig nok ikke noe man har mulighet til å bruke allverdens av tid på. Derfor er det viktig å fordele arbeidsoppgavene på flere.

Har dere lyst å være med å hjelpe til, er det bare å sende en henvendelse til Sportslig Leder, jcclaussen@gmail.com , eller tlf 95040077. Er du ikke giret selv, kan du kanskje tipse oss om kandidater dere tror kan gjøre en god innsats.

SU-møtene vil avholdes 8-10 ganger årlig, i forkant av styremøtene.

SU har egne sider i hovedmenyen, der vi vil legge ut referatene fra møtene. (vi legger selvsagt ikke ut saker av konfidensiell karakter, herunder disiplinærsaker, vurdering av spesifikke trenere mm)

Når trenere har spørsmål av sportslig karakter, skal henvendelsen gå til Sportslig Utvalg ved kontakt for sitt lag (se under) eller direkte til Sportslig Leder. Kontaktinfo er under oppdatering på Sportslig Utvalgs nettsider.

Har trenere spørsmål av ikke sportslig karakter som f.eks utstyr,  økonomi, reiser, sosiale arrangement, skal henvendelsen gå til lagets oppmann/kvinne, som igjen tar det til sitt kontaktpunkt: seksjonsleder.

Sportslig utvalg er pr. nu:

Leder: Christian Claussen

Hans Arne Haga (klubb/treneingstid) , Richard Bjerga (snr og jr. menn) , Iren Aarrestad Kristoffersen (J13-snr.) , Eirik Helgøy /G13-16, Knut Hals (J2005-2010) , Kjetil Thulin (G2004-2008), Sindre GH (G2009-2012 - samt kursing av trenere) , Nilsi Aarrestad (FFO) , Varamenn Bulle Bech (Hinna/viking) , Robert Schanche (anleggsutvikling/klubbhus)