desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

2.Div.damer: Fortsatt tabell-topp etter helgens seier over Vestsiden-Askøy

Seier 3-1 på Askøy. Målscorere: Julie Merkesdal, Julia Torvnes og Nora G Falnes. Hinna\Vikings beste: Ida Lillehammer.

Skrevet av Arve Fure den 14.06.2016

Det ble en svak første omgang av Hinna\Viking, og en skulle ikke tro at det var Hinna som var topplaget og Vestsiden-Askøy i nedrykksposisjon. Det tok lang tid før Hinna\Viking fikk til noe spill selv om Ida Lillehammer hadde flere brukbare sjanser. Flere angrep ble avblåst for offside og det var hjemmelaget som var best i denne del av kampen. Et fysisk sterkt lag som spilte enkel fotball med mange lange pasninger. Dette var nok også trolig et godt valg på den harde og tørre gressbanen på Askøy.

Første scoringen var fra corner etter ca 7 minutter der ballen gikk via keeper og i mål og hjemmelaget i ledelsen. Det var nok ikke denne kamputviklingen en hadde sett for seg. Det ble ikke flere mål i første omgang, og denne omgangen var direkte svak av Hinna.

Hjemmelaget åpnet best også i andre omgang med flere farlige cornere, men ingen scoringer. Etter 8 minutter ut i omgangen fikk vi endelig noe å juble for. Pasning fra Helena Løvbræk til Julie Merkesdal som i duell med flere spillere klarte å få til et skudd som gikk inn ned i venstre hjørnet for keeper og 1-1.

Spillemessig ble vi bedre og bedre utover i andre omgang og nå var det Hinna\Viking som var det førende laget. En merkelig situasjon midt i andre omgang. Malin Lundmann på høyre kant sente en pasning som alle trodde var til Helena. Helena var i offsideposisjon men ikke med i spillet. Assistent dommer vinket for offside. Malin oppfattet situasjonen og satte fart og nådde igjen sin egen pasning, mens motstanderne stoppet opp og trodde det var offside, men dommeren lot spillet fortsette noe som var helt korrekt. Malin gikk til dødlinja og sente en perfekt pasning til Julia Torvnes som scoret og Hinna endelig i ledelse og 2-1. En situasjon som ble mye diskutert etter kampen og assistent dommeren var ikke populær hos Vestsiden-Askøy. Dette viser også godt at en må spille til dommeren blåser i fløyta..

Siste scoringen kom på corner fra Ida Lillehammer og heading i mål av Nora G Falnes.

3-1 seier der vi snudde kampen til vår fordel og tre viktige poeng.

Hinna\Vikings beste og 3 børspoeng: Ida Lillehammer, to poeng til Helena Marie Son Løvbræk og ett poeng til Siv Elin Byberg som var tilbake mellom stengene etter et langt skadefravær.

Vi stilte med følgende lag.

Keeper: Siv Elin Byberg.

Forsvar: Regine Thoresen, Nora G Falnes, Marte Hole og Kristin Aarrestad Nesse.

Midtbane: Ida Lillehammer, Emilie Lomeland, Julie Merkesdal og Helena Marie Son Løvbræk.

Angrep:  Julia Torvnes og Malin Lundmann.

Innbytter: 65 min. ut Julie Merkesdal, inn Ine Bekken. 76 min. ut Nora G Falnes og Malin Lundmann, inn Ina Kristoffersen og Ida Isaksen Giske