Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2020
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 14 15 16 17
18 19 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hinnahuset 3/6 kl.20-22

03.06.20

Hinnahuset 1700 - 2000

03.06.20

Hinnahuset 9/6 kl. 18

09.06.20

Hinnahuset 5/8 kl.20-22

05.08.20

Hinnahuset 2/9 kl.20-22

02.09.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Schei fikset seier i bunnkampen

Schei fikset seier i bunnkampen

Hinna tok sesongens andre seier i en kamp hjemmelaget gjorde det mer spennende enn hva som var nødvendig.

Skrevet av Lars Isachsen den 27.06.2016

Dette var kampen ingen av lagene hadde råd til å tape. Begge har hatt en tung vårsesong, og da ville 3 poeng i denne kampen bety mye for motivasjonen utover høstsesongen. 

Kampen åpnet overraskende forsiktig. Ingen av lagene maktet å ta initiativet, og det var generelt lite trøkk i kampen. Likevel var det Hinna som var det farligste laget. Hjemmelaget produserte noen småfarligheter, hvor det manglet litt på presisjonen for at sjansene skulle resultere i mål

Det måtte en corner til for å få kampens første mål. Fredrik Fossmark slo en hard corner mot første stolpe. Keeper skal enkelt plukke ballen, men på en litt våt bane klarer han å fomle ballen inn i eget mål. Uheldig og klønete fra sistesjansen, som hadde avverget to baller alene med keeper tidligere i kampen. 

Hinna hadde tatt helt over kampen, og fikk sin andre scoring 11 minutter senere. Artemiy Voronkov skar inn og kom alene med keeper. Gaute Schei følgte opp, og fikk ballen fra Voronkov som han enkelt kunne legge i det åpne målet. 

Dermed gikk lagene til pause med en 2-0 ledelse til Hinna. Odda på sin side hadde ikke skapt en eneste stor målsjanse, og kun noen langskudd som ikke skapte noen farligheter for Isachsen i Hinnamålet. 

Selv om Hinna hadde en grei ledelse, var verken spillere eller trenere helt fornøyd. Vi var enige om at det fortsatt var mye å hente spillemessig og at vi fortsatt kunne trøkke enda mer til. 

Svakt Hinnalag etter pausen

Det gikk som mange fryktet etter pausen. Det virket som hjemmelaget trodde seieren var i boks. For innledningen til 2. omgang var direkte svak. Pasning og duellspillet satt ikke, noe som ga Odda flere muligheter. Først var kun en herlig blokk fra Bendik Aarstad det eneste som stoppet utligning, deretter kom fikk en Oddaspiller muligheten nærmest på åpent mål, men Martin Ueland fikk stått i veien og tuppet ballen til side. 

Men så var det "alle gode ting er tre" regelen som slo inn hos gjestene. Sjur Jaastad Øygard ble spilt alene med keeper, og klarte å finne en åpning mellom beina på Isachsen, og en fortjent redusering. Bare minutter senere fikk samme mann nok engang muligheten alene med Isachsen, men denne gang gikk keeperen seirende ut av duellen. 

Ny Schei-scoring

Hinna fikk etter hvert kontroll på sakene igjen, og tok over. Da var det en ekstra lettelse når Gaute Schei ble spilt gjennom, og fikk allverdens tid til å sikte inn foten. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og punkterte nærmest kampen. 

Hinna gjorde mange bytter i sluttminuttene, og en av dem var Mustafa Behi, som også fikk sesongen første nettkjenning. Behi har slitt endel med skader den siste måneden, og har ikke spilt så mye. Da gjorde det nok godt for selvtillit å få årets første scoring. Hjemmelaget kom rundt på høyrekanten, og slo inn i boksen. Der sto en Oddaspiller, men fikk ikke klarert. Mustafa Behi kunne da enkelt plukke opp ballen og hamre den inn bak en sjanseløs keeper. 

Mange slike situasjoner mot Odda. Her fra kampen mot Staal forrige uke. (Foto: Strandbuen)

Dermed gikk Hinna seirene ut av bunnkampen. Først og fremst veldig kjekt å score 4 mål igjen, samtidig som årets andre 3-poenger ble ett faktum. Likevel spiller vi ikke en fantastisk kamp idag, og må lære av den dårlige innledningen på andre omgangen. Nå venter Frøyland på onsdag i det som blir siste kamp før Hinna tar sommerferie. Vi gleder oss!

            HINNA           

4-1

             ODDA             

13. Serierunde, 3 divisjon avd 06

Wintershallbanen, klokken 19.00

Tilskuere: Ca 50

Dommer: Khalil Karrouch - Stort markeringsbehov, og deler ut gule kort som ingenting. Svak dømming.  

Hinna 4-4-2

30. Lars Ueland Isachsen

7. Lasse Eik Schanche

8. Bendik Aarstad

6. Lasse Norhus

2. Martin Ueland

11. Fredrik Fossmark

5. Mikal Mæle

22. Frode Amdal

13. Henry Lohne

25. Gaute Schei

23. Artemiy Voronkov

Børs

5          

    

6

5   A

   

A

Bennyttende innbyttere

16. Torstein Helle Meling

15. Mustafa Behi

27. Martin Asserson

9. Johannes Hinna

24. Arvin Gergerechi

Børs

3

3

3

3


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter