september 2018

25.09.18

Hinnahuset 25/9 kl.18.30-22

25.09.18

2.div.damer: Seier 4-1 over Bergen Nord/Hovding.

Seier 4-1 over laget fra Bergen uten at vi spilte opp mot vårt beste. Svak første omgang - betraktelig bedre etter pausen. Scoringer ved Hanne Kogstad (2), Malin Lundmann og Ingrid Ådland.

Skrevet av Arve Fure den 15.08.2016

Kun seier i dette oppgjøret var godt nok - poengtap i denne kampen ville blitt en stor skuffelse.

Men det var faktisk Bergenslaget som kom til den første store sjansen etter et par minutters spill, men ingen scoring. Etter 6 minutter spill kom Helena til et godt innlegg og en strålende heading av Hanne Kogstad, men dessverre gikk ballen like over tverrliggeren. 10 minutters spill, nytt innlegg fra Helena, og denne gangen ble det scoring. Hanne Kogstad  "sprang" ballen i mål og vi var "i rute".

En kontring og redusering til 1-1 etter 22 minutters spill var ikke bra - noe ubesluttsomt forsvarspill og scoring fra ca 15 meters hold. Hinna fortsatte å føre kampen, men det var litt tamt, lavt tempo og liten intensitet så langt i dette oppgjøret.

38 minutters spill: Innlegg fra Kristin Aarrestad Nesse og foran mål var Malin Lundmann på plass og ordnet 2-1 ledelse som også ble pauseresultatet.

Selv om vi ledet 2-1 så var dette langt fra noen god kamp. Her var det mye å gå på..

Men det ble mye bedre i andre omgang. Et kvarters spill og nytt godt innlegg fra Helena, god heading fra Hanne Kogstad og 3-1 ledelse. Hinna fortsatte å dominere kampen og kom til stadighet til gode innlegg fra begge kantene. Flere ganger var det nær scoring.

Bergen Nord/Hovding hadde vel kun et par brukbare angrep og sjanser, men Ingeborg i mål holdt buret rent i denne omgangen.

Noen minutter før full tid slo Malin Lundmann en krossball til Hanne Kogstad, heading ned til Ingrid Ådland som fikk stå i ro og fred og sikte inn kanonen, ballen gikk over keeper og i mål. En flott scoring.

Seier 4-1 etter at Hinna hadde dominert i store deler av kampen. Seieren kunne gjerne vært større, men vi gleder oss over 3 viktige poeng.

Hinnas beste og 3 børspoeng: Hanne Kogstad, to poeng til Helena Marie Son Løvbræk og ett poeng til Ingeborg Aske Langhelle.

Gode "innhopp" av Regine Thoresen, Laura Tangen, Ingrid Ådland og Ida Isaksen Giske.

Vi stilte med følgende lag:

Keeper: Ingeborg Aske Langhelle.

Forsvar: Marte Hole, Ina Kristoffersen, Nora G Falnes og Kristin Aarrestad Nesse.

Midtbane: Julia Torvnes, Emilie Lomeland, Ida Lillehammer og Helena Marie Son Løvbræk.

Angrep: Malin Lundmann og Hanne Kogstad.

Innbytte: 45 min. ut Ina Kristoffersen, inn Regine Thoresen, 56 min. ut Nora G Falnes, inn Laura Helene Tangen, 61 min. ut Julia Torvnes, inn Ingrid Ådland. 76 min. ut Emilie Lomeland, inn Ida Isaksen Giske.

Ubenyttet innbyttere: Malin Runestad og Julie Merkesdal.

Gult kort: Ida Lillehammer.