april 2018

14.05.18

Hinnahuset 23/5 kl. 20-21.30

23.05.18

2.div.damer: Seriemestere og klar for kvalifiseringskamper for 1.div.

Et heltent Hinna-lag levnet ikke Kaupanger noen sjanse i denne avgjørende og viktige kampen for begge lag. Hinna seiret 2-0 og er nå klar for kvalifiseringskamper for 1.divisjon. Scoringer av Hanne Kogstad og Ida Lillehammer. Hinnas beste: Laura Helene Tangen.

Skrevet av Arve Fure den 16.10.2016

En uhyre viktig kamp for begge lag. Hinna måtte vinne for å bli seriemestere, for Kaupanger holdt det med uavgjort.

Et heltent Hinna-lag gikk rett i angrep med høyt press og det gikk knapt ett og et halvt minutt før Hinna var i ledelsen. Corner fra Ida Lillehammer og scoring ved Hanne Kogstad. Noen minutter senere var det de samme spillerne som ordnet 2-0. Denne gang var det et flott forarbeid og innlegg fra Hanne Kogstad og et godt løp og scoring av Ida Lillehammer. Kaupanger var i "sjokk-tilstand" og det er de sikkert ennå.

Det var nok langt fra dette kampbildet de hadde sett for seg. Hinna styrte dette oppgjøret og spilte seg til flere gode sjanser. Kaupanger hadde en brukbar sjanse i slutten av omgangen etter et corner der ballen spratt via stang, men det var Hinna som var det dominerene laget gjennom hele første omgang.

Ledelse 2-0 ved pause.

Hinna fortsatte å styre kampen også i andre omgang. Kaupangers stjernespillere var usynlige, og Hinna fortsatte å skape store sjanser og var alene med keeper flere ganger, samt et skudd i tverrligger på slutten av kampen.

Kaupanger skapte ingen klare målsjanser i andre omgang, og en strålende laginnsats sikret seieren.

En meget god kamp av Hinna, og laget er nå klar for kvalifiseringskamper for 1.divisjon mot Bossekop (Alta) og Ørn Horten.

Børspoengene: Det var en glimrende innsats av alle spillerne og i dag skulle alle hatt poeng. En jury har kommet frem til følgende fordeling: 3 poeng til Laura Helene Tangen, 2 poeng til Hanne Kogstad og 1 poeng til Malin Lundmann.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Ingeborg Aske Langhelle.

Forsvar: Julie Merkesdal, Laura Helene Tangen, Marte Hole og Kristin Aarrestd Nesse.

Midtbane: Ida Lillehammer, Malin Runestad, Emilie Lomeland og Helena Marie Son Løvbræk.

Angrep: Hanne Kogstad og Malin Lundmann.

Innbyttere: 87 min ut Emilie Lomeland, inn Julia Torvnes.

Ubenyttet innbyttere: Tonje Jørgensen, Ina Kristoffersen, Nora G Falnes, Regine Thoresen og Maren Berggraf Aalen.

Gult Kort: Emilie Lomeland.

Takk til publikum - fantastisk med 450 tilskuere.