oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

25.10.18

Hinna Fotball i medvind!

Det er all grunn til å se lyst på høsten enten som Hinna medlem, Hinna støttespiller eller bare en ekte Hinna supporter. Her følger en liten løypemelding fra styret.

Skrevet av Admin Admin den 24.10.2016

Hinna/Viking damer

Dame laget vårt har akkurat tatt et viktig og spennende steg i retning 1ste divisjons spill. Nå gjenstår to kvalifiseringskamper før vi ev kan forberede oss til spill i nest øverste divisjon.

Første kamp er hjemmekamp og alle ovennevnte kategorier anmodes om å stille på kamp og heie damene til seier.  Heia Hinna!

Hinna Miniputturnering 2016, OBOS-Cup

Årets utgave av miniputturneringen bygger videre på det kvalitetsproduktet Hinna Fotball har levert de siste år. Med rundt 400 påmeldte lag, fra de minste 5-åringer til de eldste på 12 år. Årets 3-er fotball ga en helt spesiell opplevelse med smårollinger som jaget entusiastisk ballen i bingene på Hitec Products banen. Med strålende vær på lørdag og etter hvert også bra på søndag var også vårherre med på morroa. Positive utbrudd og støtteerklæringer kommer fra ulike hold, internt som eksternt. Stemningen var på topp. Avviklingen av kampene, med noen få «no show», ble gjennomført knirkefritt. Klubbdommere i alle aldre gjorde sitt til at avviklingen gikk unna i god fair play ånd. Salget i kioskene gikk til tider varmt, med ønsker om varme og kalde drikker, sjokolade, baller, vafler, kaker brus osv. Dette ble en heidundrende suksess!

Ønsker på vegne av styret å takke turneringsskomiteen spesielt som igjen har stått for en nært prikkfri gjennomføring etter nøye planlegging. Videre alle dugnads ressurser som har stilt opp tidlig og seint og ikke minst alle besøkende. Sponsorene viste igjen på en flott måte og underbygget det flotte samarbeidet vi har. Sammen gir dette en fantastisk opplevelse. Tusen takk til alle!

Nytt klubbhus til jubilanten? (Hinna IL 100 år)

Som de fleste er kjent med har vi i Styret og administrasjonen jobbet iherdig med kommune og politikere i kampen om midler til nye garderober og klubbhus. Langsiktig og målrettet arbeid ser ut til å kunne endelig gi resultat. Ved siste formannskapsmøte, ble det gitt full støtte til administrasjonens forsalg om å bevilge midler til nytt garderobebygg for Hinna Fotball. Administrasjonen ved Kommunalstyret for Kultur og Idrett, KKI, har med innspill fra Hinna Fotball etablert saksunderlaget som ble fremlagt og gitt full støtte. Innstillingen fra formannskapet er oversendt rådmannen som har nest siste ord i saken. Dersom Rådmannen finner midler i sitt budsjett, som fremlegges 30.10 kl 09.00 går dette videre til endelig godkjenning i bystyret. Skulle rådmannen ikke finne midler til oss i budsjettet for 2017, er det igjen full gass på lobby mot politikerne for å endre 2017 budsjettet i tide til beslutning i bystyret. Vi gir oss ikke!

Hvis det ikke kommer penger til Hinna i 2017 budsjettet, blir det å brette opp armene igjen mot 2018 budsjettet.

Hinna IL 100 år

Hinna IL ble etablert i 1917 og ønsker å markere dette på ulike måter ilø av neste år. Planlegningen er allerede i gang, med festligheter, tidenes markering i folketoget osv. En egen arbeidsgruppe nedsettes for å jobbe med dette. Vi kommer tilbake med informasjon etter hvert som opplegget blir klar.

Som sagt har vi mye å se frem til, Heia Hinna!

Oddvar Skjæveland
Styreleder