januar 2018

08.02.18

Hinnahuset 23/9 kl 10-17

23.09.18

3.div.damer: KM-tittel for Hinna2 etter seier over Bryne.

En spennende kamp mot Bryne endte med seier 3-2 og KM-tittel til Hinna2. Scoringer ved Mari Kalvatn, Anna Hadland og Ingrid Ådland. Hinna2 rykker opp i 2.divisjon hvis A-laget rykker opp i 1.div.

Skrevet av Arve Fure den 26.10.2016

Siste seriekamp og seriefinale mellom Bryne og Hinna2.  Bryne med ett poengs ledelse klarte seg med uavgjort - Hinna2 måtte vinne for å gå forbi Bryne på tabellen og bli Kretsmestere i 3.divisjon. Vinner av 3.divisjon rykker direkte opp i 2.divisjon. Hinna2 er imidlertid avhengig av at A-laget rykker opp i 1.divisjon.

Det var Bryne som kom best igang i dette oppgjøret. De første 10 minuttene var Bryne "på hugget", og kom til flere gode angrep og brukbare målsjanser.  Etter ca 10 minutters spill tok Hinna2 over føringen av kampen og det såg ut for at laget hadde god kontroll på denne kampen. Scoring i det 17.minutt og det var Mari Kalvatn som satte ballen i nettet etter en corner. Etter en halvtimes "snudde" Bryne kampen og det siste kvarteret av omgangen var det stort press på Hinna forsvaret. En strålende "trippelredning" av vår keeper Tonje Jørgensen og vi var fortsatt i ledelsen, men etter 40 minutters spill ble det utligning etter en corner, ballen ble stusset i mål og 1-1.

Uavgjort ved pause, men det gikk kun 10 minutter av andre omgang før Hinna2 igjen var i ledelsen. Et skudd og retur fra Brynes keeper.  Anna F Hadland ga ikke opp før hun plukket opp returen fra keeper og sente ballen i nettet.

Utover i andre omgang var Bryne det beste laget og vår forsvarsrekke hadde mer enn nok å gjøre. Bakerst stod Tonje Jørgensen med flere gode redninger og vi holdt ledelsen. En god kontring på slutten av kampen, flott innlegg av Ine Bekken, foran mål var Cecilie Herlofsen som la igjen ballen til Ingrid Ådland og skuddet gikk i mål ned i hjørnet. 3-1 ledelse og nå trodde alle at kampen var avgjort, men Bryne ga ikke opp og et langskudd gikk over keeper og i mål og redusering til 3-2.

Svært spennende sluttminutter, men Hinna2 klarte å stå imot og det ble seier 3-2. En kamp som spillemessig ikke var spesielt bra, men nå var det kun poengene som var viktige og i denne kampen hadde vi for en gangs skyld marginene med oss og stang inn.

Bryne spillere og ledere var fortvilte da de ikke fikk uttelling på sjansene sine.

Kretsmesterskap til Hinna2, lagbilde og utdeling av pokal og medaljer etter kampen, samt feiring i garderoben.

Nå venter vi på at A-laget klarer kvalifiseringen til 1.divisjon slik at Hinna2 rykker opp i 2.divisjon.

Hinna2 stilte med følgende lag:

Keeper: Tonje Jørgensen

Forsvar: Regine Thoresen, Nora G Falnes, Ina Kristoffersen og Mari Kalvatn.

Midtbane: Cecilie Herlofsen, Ida Isaksen Giske, Ingrid Ådland og Maren Berggraf Aalen.

Angrep: Anna F Hadland og Julia Torvnes.

Innbyttere: 45 min ut Maren Berggraf Aalen, inn Ine Bekken.

Ubenyttede innbyttere: Siri Beate Fure Lyder, Lena Soland og Nora L Jensen

Gult kort: Anna F Hadland