desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Jørn Øvrebø gir seg som trener for Herre A

Jørn Øvrebø har vært hovedtrener de siste 5 sesongene. Totalt har han vært trener for Hinna sitt herre A-lag i til sammen 11 år over 3 periode og trener i klubben i over 20 år.

Skrevet av Hans Arne Haga den 26.10.2016

Jørn har gjort en formidabel lag med å samle ett A-lag i fritt fall og skape ett godt lag bestående av en solid stamme av Hinnagutter. I fjor resulterte det i en meget sterk sesong hvor laget ble kretsmestre og rykket opp til 3.divisjon. Årets sesong visste vi ville bli tøff med tanke på omlegging av seriestystemet som resulterte i at hele 9 klubber ville rykke ned. i sesongoppkjøringen mistet vi flere sentrale spillere på grunn av skade og endret jobbsituasjon og A-laget fikk en tung start på oppholdet i 3.divisjon. Etterhvert tok laget nivået, og fikk flere gode resultater før og etter sommeren. Høsten ble igjen tung og A-laget endte sist på tabellen.

"Noen av spillerne i A-lagstroppen har hatt meg som trener fra de var 5 til de nå er 23 år. Andre har "bare" vært med de siste 5 årene. Jeg tror gruppa har godt av en ny "stemme", nye øvelser og nye tanker angående spill og spillestil. Jeg har vært A-lagstrener i 3 perioder i Hinna Fotball, og 11 år med Jørn er kanskje nok. Spillergruppa, med trenere og støtteapparat rundt, har vært utrolig flotte å jobbe med. Jeg kommer til å savne personene, garderobekulturen og gleden over fotballspillet. Sist, men ikke minst det å være ett sterkt felleskap" forklarer Jørn Øvrebø om hvofor han trer til side.

Jørn har hatt flere styreverv i klubben og er også æresmedlem i Hinna Fotball.

Styret i Hinna Fotball vil takke Jørn Øvrebø for den enorme innsatsen som er lagt ned over en lang periode og håper vi kan benytte hans kompetanse og erfaring i andre sammenhenger i framtiden.