oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

25.10.18

Kvalik til 1.div: Bossekop

Kvalik til 1.div: Bossekop "knuste" trolig Hinnas opprykksplaner.

Fortjent 4-1 seier til Bossekop etter en god andre omgang etter 1-1 ved pause. Hinnas scoring ved Ida Lillehammer. Hinnas beste: Malin Runestad som fikk overrakt et gavekort av kampsponsor Siddis Plast. Hinna har fortsatt en teoretisk sjanse til opprykk, men den er liten.

Skrevet av Arve Fure den 30.10.2016

Bossekop kom til den første store målsjanser etter kun 2 minutter, men ballen strøk utenfor stang. Flere gode innlegg av Hanne Kogstad. Hinna i ledelsen etter 5 minutter, scoring av Ida Lillehammer. Godt innlegg av Malin Lundmann og heading utenfor, bra sjanse ved Helena Løvbræk men skudd over mål. Det såg ut for at Hinna hadde et godt grep om kampen, men Bossekop kom til flere kontringer og sjanser.

På slutten av første omgang tok Bossekop over styringen av kampen, flere gode cornere, og i de 43.min kom utligningen til 1-1. Retur fra keeper som ble puttet i nettet.

En spennende første omgang og her var ingenting avgjort.

Bossekop startet best i andre omgang og ledelse 2-1 etter 48 minutters spill. Frispark og heading i tverrligger av Hinna, men det var Bossekop som øket ledelsen til 3-1 i det 56.min etter litt uheldig keeper og forsvarsarbeid.

Ny scoring til Bossekop - et godt skudd i vinkelen og nå såg det mørkt ut for Hinna. En andre omgang der Bossekop var det beste laget, ville mest, kjempet mest og fungerte som et lag. Hinna-laget virket lite samspilt, jobbet ikke som et lag og enkelte spillere "spilte kun for seg selv"... og det nytter ikke på dette nivået.

En fortjent 4-1 seier til Bossekop, selv om Hinna hadde et par gode sjanser på slutten av kampen.

En uavhengig jury kåre Malin Runestad som Hinnas beste og 3 børspoeng. Hun ble overrakt et gavekort av kampsponsor Siddis Plast. 2 børspoeng til Laura Helene Tangen og ett poeng til Ida Lillehammer.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Ingeborg Aske Langhelle.

Forsvar: Julie Merkesdal, Laura Helene Tangen, Ina Kristoffersen og Kristin Aarrestad Nesse.

Midtbane: Ida Lillehammer, Malin Runestad, Emilie Lomeland og Helena Marie Son Løvbræk.

Angrep: Hanne Kogstad og Malin Lundmann.

Innbyttere: 73 min ut Emilie Lomeland, inn Regine Thoresen, 78 min ut Helena Marie Son Løvbræk, inn Maren Berggraf Aalen.

Ubenyttede innbyttere: Tonje Jørgensen, Julia Torvnes, Nora G Falnes og Ida Isaksen Giske.

Neste kamp blir onsdag den 02.11: Bossekop - Ørn/Horten.

Hvis seier til Bossekop - Bossekop er da vinner av kvalifiseringen og rykker opp og den 3.kvalik kamp blir ikke spilt.

Hvis uavgjort - den tredje kvalik kampen spilles da i Horten mellom Ørn/Horten og Hinna søndag 06.11 uten betydning for Hinna, men Ørn/Horten må vinne med minst tre mål for å rykke opp på bekostning av Bossekop.

Hvis seier til Ørn/Horten - den tredje kvalik kampen spilles da i Horten søndag 06.11 mot Hinna, og da kan Hinna rykke opp hvis Hinna vinner og har bedre målforskjell enn både Bossekop og Ørn/Horten