oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

25.10.18

Respekt

Respekt er en av våre grunnleggende verdier i Hinna Fotball. Sammen med de øvrige som står skrevet på websiden vår. Den gjelder både for barna, men kanskje enda mer for klubbens voksne. Forbildene.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 30.01.2017

- Respekt for hverandre.

- Respekt for klubbens verdier

- Respekt for klubbens spilleregler.

- Respekt for lagets spilleregler.

- Respekt for uenighet.

Det kan fort skape en enda bedre klubb om vi viser litt bedre hensyn til hverandre. Vi er flinke, det er ikke det. Vi er tross alt Hinna Fotball :-) Men i noen situasjoner kunne vi kanskje vært enda flinkere?

Lagene har fått tildelt treningstider. Vennligst vis respekt for disse. De er fordelt på et mest mulig rettferdig grunnlag. Når du får banen, eksempelvis kl. 18.30, SKAL den være ledig og alle mål MÅ være flyttet ut av banen. Også dere som er siste lag på banen. Dersom ikke måla er fjernet, nekter natur og idrettservice å slådde banen. Og banen blir dårligere. Det vil for mange oppleves som respektløst om noen ikke overholder disse retningslinjene. Det kan igjen skape irritasjon. NB! Skulle det irritere noen, vennligst ikke snakk ned dem som har forglemt seg. Vi er EN klubb, der alle skal ønske hverandre det beste!! Ta det opp med dem på en saklig måte. Bedrer det seg ikke, kan en kontakte klubben. Vennligst ikke bli det laget som må få dette forklart mange ganger. Vis respekt for dem rundt dere.

Det er lov å benytte seg av klubbens garderober. Disse er dessverre alt for få. Det betyr at vi har enda større behov for orden. Man ønsker å komme til en ryddig og rein garderobe. Man skal alltid rydde etter seg selv. Alt av taperester og lignende skal vekk. Gulvene skal sopes før en forlater garderoben. Det vil trolig oppfattes som både irriterende og respektløst om noen ved gjentatte anledninger ikke bryr seg. NB! Skulle det irritere noen, vennligst ikke snakk ned dem som har forglemt seg. Vi er EN klubb, der alle skal ønske hverandre det beste!! Ta det opp med dem på en saklig måte. Bedrer det seg ikke, kan en kontakte klubben. Vennligst ikke bli det laget som må få dette forklart mange ganger. Vis respekt for dem rundt dere.

Forøvrig må vi fortsette å gjøre hverandre gode. Rydd opp etter deg selv. Hold orden. Hjelp andre, og spesielt egne kompiser, å holde orden. Ikke la utstyr slenge rundt. Benytt søppeldunkene.

Vis respekt, og vær med å skape en enda triveligere klubb.

Heia Hinna!