januar 2018

08.02.18

Hinnahuset 23/9 kl 10-17

23.09.18

Hilde Horntvedt nyansatt trener på jentesiden i klubben

Hilde Horntvedt er nyansatt som medtrener på damer senior. Hun vil også inneha rollen som Trener- og spillerutvikler for jenter.

Skrevet av Hans Arne Haga den 28.03.2017

Mandag 27. mars ble det ansatt ny spiller-og trenerutvikler i Hinna Fotball. Hilde Horntvedt kommer fra en stilling i Avaldsnes IL, der hun har vært hovedtrener for rekrutteringslaget, samt vært en del av trenerteamet rundt a-laget.

Hilde er en ressurssterk person som vi er veldig fornøyd med å kunne knytte til Hinna Fotball. Hun har blandt annet en aktiv karriere Manglerud Star og Vålerenga.

Hun går også inn i en medtrenerrolle, sammen med Inge Eirik Skogland på damelaget. Der vil hun også ha hovedansvar for rekrutteringslaget sine kamper.

«Jeg valgte Hinna blant annet fordi jeg ønsker å være med på å forme og utvikle unge spillere. I Hinna har jeg mulighet til å jobbe på hele jentesiden; fra høyeste nivå og nedover mot de yngre lagene, både med spillere og trenere. Detter ser jeg veldig frem til og glede meg til å komme skikkelig i gang. Jeg har et positivt inntrykk av klubben og har blitt veldig godt tatt imot.»

Trener- og spillerutvikler jenter

Hilde vil også ha en større rolle som "Trener- og spillerutvikler jenter" i Hinna. Hun vil følge opp trenere og spillere på alle jentelag fra 10-19 år der hun blandt annet vil ha ansvar for

Før påske skal de fleste lag ha fått hilst på Hilde på trening. Etterhvert vil hun også bidra en dag i uken på FFO. Vi ønsker svært gjerne flere jenter på FFO og håper at Hilde kan være med å bidra til det.

Sertifisert SAQ (Speed, Agility, Quikness) trener

Hilde er sertifsert SAQ trener, oversatt til norsk blir det fotballhurtighetstrening. Sin kompetanse og ferdigheter innen fagfeltet har hun benyttet både inn mot toppspillere i Avaldsnes og inn mot yngre spillere. Ett spennende fagfelt der vi i Hinna helt sikkert har mye å lære!

Vi har stor tro på at Hilde kan være med å bidra til ekstra positivitet og drive i det gode arbeidet som gjøres på jentefotballen i Hinna og gleder oss over å ha med en slik ressurs på laget.

Hilde vil ta kontakt med lagledelsen på de aktuelle jentelage, men det er ingenting i veien for å ta kontakt med Hilde direkte hvis dere har spørsmål: hildehorntvedt@live.no \ 478 55 147

Hans Arne Haga

Hinna Fotball