januar 2018

Hinnahuset 23/9 kl 10-17

23.09.18

2.div.damer: Uavgjort i serieåpningen

Det ble uavgjort i serieåpningen mot Vestsiden-Askøy. Hinna var nærmest seier. Hinnas scoring ved Malin Runestad. Hinnas beste: Cecilie Herlofsen. (Bilde: Keeperdebutant Caitlin Fraser)

Skrevet av Arve Fure den 22.04.2017

Vestsiden-Askøy kan være et vanskelig lag og de fleste kamper mot dette laget har vært jevne og spennende.

Etter fjorårets sesong var det flere rutinerte spillere som sluttet eller gikk til andre klubber i distriktet, men vi ser at flere av de unge lovende talenter benytter mulighetene og tar ansvar.

Etter en "nervøs" og rotete start  med mye feilpasninger, fikk vi etter hvert et bedre grep på kampen og vi hadde god kontrol bakover på banen. Vestsiden-Askøy kom ikke til de store målsjansene. Vi skapte flere gode sjanser på høyre kant ved Ine Bekken og etter en halvtimes spill ga det resultat. En pasning fra Ine til Malin Runestad som gjorde ingen feil og satte ballen kontrollert i mål. Pauseresultat og ledelse 1-0.

En god start på andre omgang med gode innlegg og sjanser av Ida Lillehammer. I denne delen av kampen var vi klart bedre enn våre motstandere og burde avgjort kampen. Vestsiden-Askøy kom etter hver mer med i kampen og vi slet litt i motvinden. Noen gode forsøk fra motstanderne, men vår debutant i mål, Caitlin Fraser, gjorde en solid jobb.

Et unødvendig corner i det 76.min ble satt direkte i mål og utligning til 1-1. Det ble en spennende avslutning med målsjanser til begge lag, men det endte med poengdeling og 1-1 noe som våre motstandere kan være mest fornøyd med.

Hinna var nærmest seieren og var det beste laget i denne kampen.

Hinnas beste og 3 poeng går denne gangen til Cecilie Herlofsen som nok en gang gjorde en god innsats på venstre back.  2 poeng til Julie Merkesdal som jobbet godt på midtbanen. Ett poeng går til vår 16-årige debutant som tok utfordringen på strak arm og viste solid keeperspill. Bare merk dere navnet med en gang, Caitlin Fraser.

Børspoengene: 3 poeng til Cecilie Herlofsen, 2 poeng til Julie Merkesdal og 1 poeng til Caitlin Fraser.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Caitlin Fraser

Forsvar: Cecilie Herlofsen, Marte Hole, Nora G Falnes og Elise Bergsagel.

Midtbane: Ida Lillehammer, Malin Runestad, Siri Beate Fure Lyder, Julie Merkesdal og Ine Bekken.

Angrep: Julia Torvnes.

Innbytter: 55 min ut Elise Bergsagel, inn Vilde Gravdal Karlsen. 66 min ut Siri Beate Fure Lyder og Ine Bekken, inn Lena Halland og Maren Berggraf Aalen.

Ubenyttet innbyttere: Lena Soland og Helene Waage Eikill.

Gult kort: Ida Lillehammer.