november 2017

27.11.17

Hovedsamarbeidspartnere 2016

2.div.damer: Endelig seier og 1-0 over Klepp2

Etter to uavgjorte kamper så langt i sesongen ble det endelig seier i dagens kamp mot Klepp2. Kampens eneste scoring kom etter bare 4 minutter og matchvinner ble Laura Helene Tangen.

Skrevet av Arve Fure den 06.05.2017

Hinna kom godt i gang i dette oppgjøret og etter 4 minutter kom kampens eneste scoring. Corner fra Ida Lillehammer som ble headet i mål av Laura Helene Tangen. Noen minutter etter kom Julia Torvnes til en kjempesjanse, men skuddet gikk utenfor mål. En god Hinna periode og første halvtimen av kampen ble det vist godt spill og pasningene satt som de skulle. På slutten av omgangen tok Klepp2 mer over banespillet og kampen jevnet seg ut.

Andre omgang startet med Klepp-overtak, men Hinna spilte godt i forsvar og Klepp2 kom ikke til store målsjanser. Etterhvert kom Hinna mer med i spillet og begynte å skape målsjanser igjen.

Kampens uheldigste spiller var Klepps Julie Austdal, som falt og brakk hånden. Kampen ble stoppet i over 20 minutter før ambulansepersonell kom på plass og fikk tatt hånd om Julie og kjørt henne til sykehus.

Det siste kvarteret av kampen spilte Klepp2 kun med 8 spillere da de ønsket å ha noen spillere best mulig forberedt til helgens toppseriekamp. Hinna kom til flere store sjanser på slutten av kampen bl.a stangskudd, men den største målsjansen skapte Klepp2 da en spiller kom alene mot Hinnas keeper. Hun klarte imidlertid ikke å overliste Hinnas keeper Tonje Jørgensen.

Etter to uavgjorte kamper var dette en viktig seier for Hinna-damene, som fremdeles er ubeseiret i 2.divisjon.

Hinnas beste og 3 børspoeng: Laura Helene Tangen som hadde full kontroll i forsvarsrekka og som i tillegg ble "matchvinner", to poeng til Cecilie Herlofsen som fikk en god oppladning til helgens russefeiring, og ett poeng til Ida Lillehammer.

Keeper: Tonje Jørgensen

Kampens uheldigste spiller, Klepps Julie Austdal, som falt og brakk hånden. Kampen ble stoppet i over 20 minutter før ambulansepersonell kom på plass og fikk tatt hånd om Julie og kjørt henne til sykehus.

Det siste kvarteret av kampen spilte Klepp2 kun med 8 spillere da de ønske å ha noen spillere best mulig forberedt til  helgens toppseriekamp. Hinna kom til flere store sjanser på slutten av kampen bl.a stangskudd, men den største målsjansen skapte Klepp2 da en spiller kom alene mot Hinnas keeper. Hun klarte imidlertid ikke å overliste Hinnas keeper Tonje Jørgensen.

Etter to uavgjorte kamper var dette en viktig seier for Hinna-damene som fremdeles er ubeseiret i 2.divisjon.

Keeper: Tonje Jørgensen

Forsvar: Cecilie Herlofsen, Laura Helene Tangen, Marte Hole og Elise Bergsagel.

Midtbane: Ine Bekken, Ida Lillehammer, Siri Beate Fure Lyder, Lena Halland og Maren Berggraf Aalen.

Angrep: Julia Torvnes.

Innbytter: 45 min ut Maren Berggraf Aalen, inn Helene Waage Eikill, 49 min ut Marte Hole, inn Vilde Gravdal Karlsen. 54 min ut Cecilie Herlofsen, inn Andrea Johannessen Kverneng. 56 min ut Andrea Johannessen Kverneng, inn Cecilie Herlofsen. 68 min ut Cecilie Herlofsen, inn Andrea Johannessen Kverneng