juli 2017

Hovedsamarbeidspartnere 2016

2.Div. damer: Hinna - Kaupanger 0-3

En sterk første omgang av Hinna med 4-5 klare målsjanser var ikke nok for å ta poeng mot Kaupanger. Kaupanger var bedre i andre omgang og scoret tre ganger. Hinnas beste: Ida Lillehammer

Skrevet av Arve Fure den 21.05.2017

Kaupanger kom best i gang men det gikk kun 9 minutter før Hinna skapte den første av flere gode målsjanser. Julia Torvnes kom seg fri og alene med keeper, skuddet ble reddet, retur plukket opp av Hanna Jønland men også dette skuddet ble reddet av Kaupangers keeper. Ny stor sjanse noen minutter senere av Julia Torvnes etter en god gjennombruddspasning av Nora G Falnes, men ingen scoring. Hinna med ytterligere to meget gode målsjanser og vi talte vel 4-5 gode målsjanser av Hinna og ett godt forsøk av Kaupanger.

En meget god omgang av Hinna som burde ledet med et par mål til pause, men dessverre ingen scoringer. Kommenar fra publikum: Dette må være årsbeste av Hinna.

Dessverre ble det ikke som vi håpet i andre omgang. Kaupanger scoret etter kun et par minutter etter litt rotete forsvarsspill, ny Kaupanger scoring midt i andre omgang og nå var Kaupanger det beste laget.

Hinna kom imidlertid til flere farlige kontringer men heller ikke i andre omgang ble det scoring. Et unødvendig balltap på midtbanen helt på slutten av andre omgang førte til  nok en Kaupanger scoring og 3-0 til laget fra Sogn.

Skuffende utvikling i kampen, men klarer vi to slike omganger som i første del av kampen,  kan det bli en del poeng fremover.

Neste kamp er borte mot Fana den 25.05.

Børspoengene: Ida Lillehammer 3, Cecilie Herlofsen 2 og Tonje Jørgensen 1.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Tonje Jørgensen

Forsvar: Cecilie Herlofsen, Ida Lillehammer, Nora G Falnes og Lena Soland.

Midtbane: Julia Torvnes, Lena Halland, Siri Beate Fure Lyder, Julie Merkesdal og Ine Bekken.

Angrep: Hanna Gisholt Jønland.

Innbyttere: 59 min ut Ine Bekken, inn Maren Bergraf Aalen. 73 min ut Lena Soland, inn Elise Bergsagel. 78 min ut Siri Beate Fure Lyder, inn Vilde Gravdal Karlsen.

Ubenyttet innbytter: Sofie Hinna.