september 2017

Hinnahuset 11/12 kl.18

11.12.17

Hovedsamarbeidspartnere 2016

2.div.damer: Sjansesløseri og kun ett poeng mot Fana.

Det ble kun ett poeng i kampen mot Fana, der Hinna dominerte spillemessig gjennom store deler av kampen. Hinnas beste spiller: Julie Merkesdal. BIlde: Målscorer Julia Torvnes.

Skrevet av Arve Fure den 10.09.2017

En viktig kamp for begge lag og før denne kampen lå Hinna to poeng foran Fana på serietabellen.

En første omgang der Hinna skapte 10-12 gode målsjanser. Den største etter 13 minutter, langpasning til Laura Helene Tangen som sprang fra Fanas forsvarsspillere, kom alene mot keeper, men en god Fana-keeper  hindret scoring. Tverrliggerskudd fra Julie Merkesdal, flere gode innlegg fra Maren Berggraf Aalen, farlige cornere, men ingen scoring. Istedenfor var det Fana som utnyttet feil i vårt forsvarsspill og gikk i ledelsen. En heading tilbake til keeper, retur og scoring til Fana.

En første omgang der Hinna var klart det beste laget selv om det var en del pasningsfeil, men det nytter ikke når vi ikke scorer.

Andre omgang var spillemessig ikke så bra som første, selv om vi fortsatte å spille oss til målsjanser med bl.a nytt skudd i tverrligger, denne gang av Ida Lillehammer.  Vi ble litt for stasjonære og lite bevegelse i laget. Endelig ble det scoring. Julia Torvnes var kommet inn og det gikk ikke så mange minuttene før hun scoret med et flott langskudd  helt oppe til høyre for keeper, pasning fra Ida Lillehammer.  Fana kom til få målsjanser, laget lå bak og forsvarte seg godt, og kampen endte 1-1.

Dette var en kamp som Hinna burde avgjort i første omgang. En kamp der Hinna var det klart beste laget uten at laget spilte opp mot sitt beste. Fana har all grunn til å være fornøyd med resultatet.

Børspoengene: 3 poeng til Julie Merkesdal, 2 poeng til Cecilie Herlofsen og 1 poeng til Julia Torvnes.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Catilin Fraser

Forsvar: Elise Bergsagel, Nora G Falnes, Sofie Hinna og Ine Bekken.

Midtbane: Cecilie Herlofsen, Ida Lillehammer, Aina Eike, Julie Merkesdal og Maren Berggraf Aalen.

Angrep: Laura Helene Tangen.

Innbyttere: 45 min ut Cecilie Herlofsen, inn Mona Olsen, 60 min ut Sofie Hinna, inn Julia Torvnes. 62 min ut Maren Berggraf Aalen, inn Siri Beate Fure Lyder.

Ubenyttede innbyttere: Tonje Jørgensen og Siri Eldor.

Gult kort: Siri Beate Fure Lyder.