april 2018

Hinnahuset 3/5 kl.18.30-22

03.05.18

14.05.18

Toyota Sørvest ny hovedsponsor!

Vi er veldig stolte over å kunne presentere Toyota Sørvest AS som ny hovedsponsor av Hinna Fotball.

Skrevet av Hans Arne Haga den 30.01.2018

Toyota Sørvest har lenge vært en støttespiller for Hinna Fotball og har nå valgt å øke sin støtte til klubben, de vil nå være profilert på klubbkolleksjonen og som hovedsponsor på A-lagenes drakter.

Vi stilte salgsjef Jan Trzos-Oftedal noen spørsmål om Toyta Sørvests engasjement i Hinna Fotball:

- Toyota Sørvest har kjerneverdier som matcher Hinna Fotballklubb godt. Med «Respekt for mennesker» og «Kontinuerlig forbedring» som hjørnesteiner mener vi at Hinna Fotballklubb og Toyota Sørvest kan utvikle seg sammen til et sterkt partnerskap. Med lokal tilhørighet og lokalt eierskap ønsker vi at dette skinner igjennom når kunder skal velge sted å handle bil. Vi tilhører regionen vår, og ønsker å bidra med arbeidplasser og sosialt engasjement der vi kan.

Og nå har dere valgt å bli enda mer synlige, hvorfor det?

- Toyota Sørvest har alltid, og ønsker å forsette å ha sterk tilknytning til Hinna bydel. Vi har et bydelsverksted på Mariero og salgsavdeling på Bilhuset på Forus, kun 10 min kjøring fra Hinna.
Vi vet at Hinna Fotball og bydelen stiger i befolkning og vi vil være med på utviklingen.
Jeg håper vårt økende engasjement også kan gi nye muligheter med for eksempel gode priser til Hinna Fotball medlemmer, samarbeid på sosiale medier og andre nye kanaler å nå potensielle kunder på.
En av de gode grunnene til at vi økte vårt engasjement er Hinnas genuine ønske om å skape unike muligheter sammen. Dermed håper vi vårt innsteg også skaper engasjement fra andre bedrifter og forhåpntligtvis får vi et et nettverk vi kan arbeide med og Hinna Fotballklubb,støttepartnere for fremtiden.

Du har selv tilhørighet til Hinna Fotball?

- Jeg vet av erfaring det gode samfunsengasjementet Hinna Fotball har, med  mine egne ca 12 år på aldersbestemte lag bare gode minner fra alt fra loddsalg til Dana cup og lange våte treningsøkter på gammle grusen, så det er ingen tvil om at Hinna Fotballklubb står meg nært.
Videre så mener vi at Toyotas renome som kvalitet- og miljøbevisst passer perfekt til Hinnas befolkning og Hinna Fotballklubbs ambisjoner. Heia Hinna!

Tusen takk til Jan og Toyota Sørvest for at de spiller på lag med Hinna Fotball. Ser fram til ett godt samarbeid og gleder oss til å profilere bedriften i 3 år framover!

Er du på jakt etter ny bil så besøk gjerne Toyota Sørvest  og Jan Trzos-OftedalBilhuset Forus for ett godt tilbud!