november 2019

Ny overbevisende seier
Tomålscorer Erik Engebretsen

Ny overbevisende seier

Hinna hadde tilslutt få problemer med å slå Randaberg hjemme tirsdags kveld. Dermed står laget med full pott etter at de to første seriekampene er unnagjort.

Skrevet av Lars Isachsen den 02.04.2019

Hinna var ute etter å bygge videre på den gode kampen mot Sunde forrige uke. Det var et godt Randaberglag som gjestet Wintershallbanen, men tilslutt hadde laget fra persillebygda lite å stille opp med.

Hinna med tre endringer siden Sundekampen. Arvin Gergerechi, Cairo Lima og Nikolai Ramsland tok plass i startellveren, mens Alf Jakob Aano, Amund Beleska og Martin Asserson var skadet eller plassert på benken. Ellers stilte Hinna uforandret.

Relativt jevn åpning på kampen, selv om Hinna kanskje hadde et lite overtak. Hjemmelaget hadde ett par halvsjanser, men Randabergkeeperen tok seg greit av det som kom. Randaberg på sin side hadde noen langskudd og prøvde å dra nytte av medvinden, men ikke spesielt farlig for Lars Billington i Hinna-buret.

Første skikkelig målsjanse kom ved Erik Engebretsen som fikk ballen etter flott Hinna-angrep. Dessverre gikk ballen hårfint utenfor. Scoringen skulle likevel endelig komme etter 28 minutter spilt. Nikolai Ramsland fikk ballen fra Cairo Lima, og la ballen til venstre for Randabergs sisteskanse. Minuttet senere skulle Hinna legge på til 2-0 ved Makhtar Thioune. Nok engang pasning fra Cairo Lima, og senegaleseren curlet ballen opp i høyre kryss. Flott scoring!

Etter 2-0 scoringen var Hinna det klart beste laget, og var ved flere anledninger nære å legge på til 3-0. Flere mål ble det likevel ikke før pause, og Hinna gikk til hvilen med 2-0.

Adam Dahl Assad i duell mot tidligere Hinnaspiller Tony Montana i fjorårets oppgjør. Assad med en god kamp på midtbanen til Hinna. (Foto: Per Thime)

Full kontroll i andre omgang

Hinna var best også etter pause. Nikolai Ramsland fikk æren av å score sitt andre for dagen etter en strålende pasning fra Adam Dahl Assad. Hinna kjørte på denne tiden kampen, og 4-0 skulle komme ved Erik Engebretsen. Midtstopper Harald Vindenes brøyt seg fint fram på midtbanen, og slo en flott gjennombruddspasning til Engebretsen. Han gjorde ingen feil alene med keeper, og dermed 4-0.

Samme mann var på farten noen minutter senere. Innbytter Martin Asserson slo et flott innlegg fra venstre, og Engebretsen fikk pynte videre på resultatet.

Etter 5-0 scoringen skrudde Hinna ned tempoet, og kontrollerte inn kampen. I denne perioden ble det også gjort endel bytter, slik at man har friske bein til den viktige NM-kvalifiseringskampen som venter på lørdag.

Randaberg skulle likevel få sin redusering ved Mathias Rydingen. Men stort mer enn det ble det ikke fra bortelaget. Siste ti minuttene var preget av hawaiifotball hvor ballen bølget frem og tilbake. Hinna hadde flere muligheter til å score enda flere mål, men var for udyktige i avslutningsfasen. Dermed endte kampen 5-1 til Hinna.

Alt i alt en velfortjent seier til hjemmelaget foran 70 stivfrosne supportere. Hinna fortsetter å vise gode tendenser og står nå med full pott etter de første to seriekampene. Nå skal det mobiliseres før den viktige kampen på lørdag. Da kommer Klepp på besøk. Da trenger vi all støtten vi kan få.

Hinnas lag:

Lars Billington,- Fredrik Fossmark, Harald Vindenes, Sondre Risa, Arvin Gergerechi,- Adam Dahl, Assad Makhtar Thioune, Mikal Mæle, Cairo Lima Erik Engebretsen, Nikolai Ramsland

Benyttende innbyttere:

Amund Beleska, Martin Asserson, William Hagalid