juli 2019

29.08.19

Hinnahuset 3/9 kl.19-20.30

03.09.19

Rasmus Martinsen vender hjem!

Det er en sann glede å kunne meddele at Hinna-gutten Rasmus Martinsen har valgt å komme tilbake til Hinna. Først og fremst er han ansatt som markedsansvarlig i klubben, men han vil også bli å se på banen.

Skrevet av Lars Isachsen den 07.07.2019

Klubben har gjennom våren vært på utikk etter en ny markedsansvarlig i klubben. Før helgen kunne endelig daglig leder Hans Arne Haga avsløre hvem. Valget falt på Rasmus Martinsen, som også vil bli en viktig bidragsyter for klubbens A-lag i det som blir en spennende høst.

Rasmus Levin Martinsen (23) spilte ungdomsfotball for Hinna før han ble hentet til Viking i 2011. Her fortsatte den gode utviklingen og underveis ble han trukket frem som en av regionens største fotballtalenter. Han står også bokført med 37 aldersbestemte landskamper for Norge. Han fikk sin eliteseriedebut mot Odd i 2014, og til tross for at han lenge var plaget med skader, ønsket Viking å sattse videre på han med å forlenge kontrakten. Viking-karrieren fortsatte helt til ut fjoråret, noe som førte til at han satte punktum med 33 offisielle kamper for A-laget, og ett mål.

Etter å ha vært linket til flere klubber før årets sesong, valgte Martinsen å gå ned noen divisjoner for å spille i Brodd. Her har han også vært ansatt, men oppholdet ble kortvarig og han står i skrivende stund med 13 kamper og fem mål.

Her har Rasmus akkurat satt inn sitt første Eliteseriemål hjemme mot Sogndal. (Foto: Aftenposten)

Fornøyd daglig leder

Tidlig i vår utlyste Hinna en stilling som markedsansvarlig i klubben. Nå som endelig klubben har funnet sin mann, er naturlig nok daglig leder Hans Arne Haga både lettet og fornøyd.

- Følelsen er selvfølgelig god nå. Vi har hatt god hjelp fra Visindi i rekruteringsprosessen og er overbevist om at Rasmus er rett person for stilling. I tillegg er han en ekte Hinnagutt, noe som gjør det ekstra kjekt når han nå har takket ja til å bidra for oss, slår Haga fast.

Hvilke arbeideroppgaver inngår i stillingen?

Rasmus skal jobbe med å markedsføre klubben og våre verdier både internt og eksternt. Vi ønsker å ta i bruk nye virkemidler hvor vi blant annet har en målsetning om å bli mye bedre i sosiale medier og spesielt på video. Han skal også ha hovedansvaret for sponsornettverket som innebærer å skaffe flere sponsorer, skape aktivitet i nettverket og gi mer verdi til våre nye og eksisterende sponsorer. I tillegg skal han også ha ansvar for å videreutvikle cupene vi arrangerer på våren og høsten, forklarer han.

- Han har en kremmer i seg

Om hvorfor valget falt på Martinsen, har han følgende begrunnelse:

- Jeg tror Rasmus har masse å bidra med. Jeg opplever at han har ett stort hjerte for Hinna og ett sterkt ønske om å gjøre en forskjell for klubben. Han har gode verdier som passer veldig bra med klubbens verdier. Han har gjennom toppfotballen skaffet seg et nettverk som kan bidra til å åpne dører for Hinna Fotball. I tillegg tror jeg han har en kremmer i seg, smiler Haga lurt.

Fornøyd daglig leder Hans Arne Haga. (Foto: Rogalands Avis)

Det blåser en positiv vind over Hinna om dagen. Haga tror dette bare vil fortsette etter ansettelsen av en ny markedsansvarlig.

- Aktivitetsnivået i Hinna er meget høyt, og med nytt klubbhus som ikke er langt unna åpner det seg nye muligheter for klubben. Her gjelder det å ta vare på momentet og gripe mulighetene. For å klare det, så vi det var nødvendig med en ekstra person inn i administrasjonen. Det valget falt på Rasmus, avslutter en fornøyd daglig leder.

Nøkkelmann i opprykksjakten?

Forhåpentligvis kan Martinsen bidra med mer enn å arbeide i klubben. Til høsten trer han endelig på seg den røde drakten igjen. Richard Bjerga og laget er naturligvis kjempefornøyd med å få inn en mann som Rasmus i garderboen. Med hans ferdigheter og erfaring, stiller laget utrolig sterkt foran den uhyre spennende høstsesongen som sparkes i gang i august.

For de som ikke er kjent med Rasmus som spiller, så kan han bekle de fleste posisjonene i forsvar, samt sentralt på midtbanen. Senest i Brodd har han blitt brukt mest som midtbanespiller, hvor han som tidligere annonsert har bidratt med fem nettkjenninger. I Viking var han derimot mest kjent som forsvarsspiller, hvor han ifjor bidro fra sin høyrebackposisjon til at Viking tok steget opp i Eliteserien.

Vi ønsker Rasmus Martinsen velkommen med på laget, og kommer tilbake med flere reaksjoner fra hovedpersonen selv etter hvert.