Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

oktober 2020
ma ti on to fr
2 3 4
5 6 8 9 10 11
12 13 16 17 18
19 20 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere



 

 


 







 

 

Viktige støttespillere

 

 

FFO og flere andre lag er igang med treninger igjen.

FFO og flere andre lag er igang med treninger igjen.

Vi er både stolte og ydmyke over at FFOen har kunnet starte opp med treninger igjen. Selvsagt med store begrensninger.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 16.04.2020

Det er slike bilder vi ønsker å se. Glede, Samhold, kameratskap osv. Vi skal tilbake dit. Men inntil videre er det noe helt annet som gjelder.

FFO har hatt et prøveprosjekt med spillere fra 5.-8. klasse. Det fungerer bra, og vi vurderer fortløpende hvor raskt vi kan ta inn yngre spillere. Foreløpig kun utendørs, da garderober og klubbhus ikke er tillatt å benytte.

Folkehelseintituttet og myndighetene kommer med anbefalingene. Vi gjør ikke så mye mer eller mindre enn dette. Men for veldig mange er dette en kjærkommen mulighet til å komme seg ut å se venner igjen. En fast rutine inn i en ny hverdag igjen. Avbrekk fra isolasjon.

Vi har fått mye positive tilbakemeldinger. Det er tydelig at mange barn OG foreldre hadde godt av litt aktivitet og et gjøremål inn i hverdagen. igjen.

Det er kanskje viktigere enn noen gang å skape et aktivitetestilbud.

Samtidig har vi full forståelse for dem som er skeptiske. Noen tør ikke sende barna ut sammen med andre enda. Helt naturlig. Mange av disse har kanskje også flere i risikosonen i nær familie. Da tenker de veldig seg nøye om før de sender ungene ut.

"Dette kommer de aldri til å klare". Det er forståelig at noen mener det. For det er ikke enkelt å holde ungene adskilt og forholde seg til alle nye regler. MEN det som er sikkert er at det er mye mer kontroll på de organiserte treningene, enn på den uorganiserte aktiviteten som foregår rundt omkring.

Noen har kanskje tatt seg en tur rundt Stokkavannet, eller opp til Dalsnuten. Her går man jo mye tettere på hverandre enn det man kan få til på de organsierte treningene.

Barn/spillere som ikke forholder seg til smittevernregler nå, sendes rett hjem. Der har vi ikke annet valg.

- 1 trener pr. 4. spiller byr på noen utfordringer. Trenerbasen til FFO og andre lag er ikke utømmelig. Men vi forsøker å legge tilrette for så mange som mulig nå.

- 2 meters avstand. Går greit om vi velger riktige øvelser.

- Ikke berøre ball med hender eller hodet. Vanskelig, men går stort sett fint. De er jo vant til å spille med hands.

- Holde seg til sitt eget avgrensede område. Går fint.

- Vaske hender og ball før og etter trening. Har med såpevann og antibac ut på banen.

 

Generelt fra NFF:


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter