september 2020

04.11.20

02.12.20

Oppdaterte koronavettregler

Koronavettreglene er oppdatert. Inkludert instrukser for hvordan kamper arrangeres på en forsvarlig måte. ALLE skal sette seg inn i regelverket!

Skrevet av Admin Admin den 18.08.2020

Generelle smittevernregler

Koronavett-kurs

Alle personer over 13 år som er involverte i fotballrelatert aktivitet må gjennomføre Norges fotballforbunds koronavettkurs for å kunne delta i aktivitetene. Dette gjelder også trenere og lagledere.

Les mer om Korona og fotball på hjemmesiden til NFF.

Hjelp oss å begrense smitte

• Hold deg hjemme om du har symptomer på Covid-19
  • God håndhygiene, før, under og etter kamp
  • Host i albuen
  • Hold en meter avstand når du ikke spiller fotball (I dagliglivet, på benken og på vei hjem)

Bruk av garderober

Klubber står fritt til å bruke garderober, men ettersom de gamle garderobene på Hinnahuset både er trange, og klubben har begrenset kapasitet til å vaske mellom bruk, vil garderobene være utilgjengelige i forbindelse med kamp. De nye garderobene på klubbhuset er eid og driftet av Stavanger Kommune, foreløpig er disse også stengt.

De vil være tilgjengelige for bruk til FFO, ettersom FFO-grupper defineres som en kohort.

Retningslinjer for trening

Spillere under 20 år kan ha kontakt på trening. Spillere i senioralder må enn så lenge holde en meter avstand. Treningsgruppene er anbefalt på maks 20 personer. Det er viktig å presisere at gruppen er utøvere. Ledere, trenere kommer i tillegg. En gruppe skal være fast over tid, anbefalt minimum en uke. Alle personer på trening skal registreres med navn, telefonnummer og tidspunkt for mulig smittesporing. Bruk gjerne Spond.

Foreldre bør ikke være til stede ved treningsfeltet, og det er avgjørende at alle vasker hender før og etter trening.

Endringer i faste grupper er nå lov per 13.08.2020

Kampavvikling

Det skal ikke være mer enn 200 mennesker tilstede på anlegget samtidig. Dette gjelder spillere og publikum. Trenere, lagledere, dommere og andre funksjonærer regnes ikke i dette antallet.

For å tilrettelegge for smittesporing er alle klubber er pliktige til å registrere besøkende på anlegget. Alle Hinna-spillere og foresatte må registrere seg i Spond for å kunne spille/se på kamp. Besøkende fra motstanderlag registreres i et exelskjema med navn og telefonnummer. Skjemaet skal lagres i 10 dager.

I Hinna Fotball er hvert enkelt lag pliktige til å utnevne en kampvert som har ansvar for å tilrettelegge for at smittevernsreglene kan følges.

Kampverten har følgende ansvarsområder:

• Sørge for at motstanderlagets trenere, spillere og foresatte blir registrert i smittesporingsskjemaet
  • Registrere trenere, spillere og foresatte på hjemmelag. Bruk gjerne Spond
  • Dele inn i publikumssoner
    • Informere publikum om publikumssonen og be de holde seg der med en meter avstand

Deltakerliste i .pdf format

Koronavettregler - trening og kamp i .pdf format