Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mars 2021
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Gladsak: Ingve Byberg er ansatt som spillerutvikler i klubben!

Gladsak: Ingve Byberg er ansatt som spillerutvikler i klubben!

Ingve Byberg er et kjent ansikt i lokalfotballen, og vi er svært glade for å annonsere at han har signert for Hinna som spillerutvikler.

Skrevet av Rasmus Martinsen den 29.10.2020

Vi er svært glade for at meddele at Ingve Byberg er ansatt som spillerutvikler i klubben. Stillingen som spillerutvikler innebærer at han skal jobbe med talentene i ungdomsavdelingen som represeneterer klubben eksternt, samt en utfordrergruppe med de som er rett bak. Både jentene og guttene! 

Ingve vil også ha en rolle tett på rekrutt og A-lag.

Hovedpersonen selv beskriver det på denne måten hvorfor han valgte å ikle seg Hinna overdelen: Fra første møte med Hinna har jeg følt at vi var en god match, og Hinna viste helt fra starten interesse for meg som spillerutvikler. Klubben er i en strålende posisjon med flere gode unge spillere på vei, og disse har jeg veldig lyst til å hjelpe å nå sine mål. 

På spørsmål til daglig leder Hans Arne Haga om hvorfor Ingve vil være en ressurs som spillerutvikler, svarer han følgende: "Ingve har både formell kompetanse gjennom å ha UEFA B-lisens og praktisk erfaring gjennom mange år som trener og spillerutvikler i Havdur og Sola. Ingve brenner for spillerutvikling og vi gleder oss til han kommer i gang og ser frem til å kunne tilby enda bedre oppfølging av våre talenter."

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter