mars 2021

God påmelding til FFO / AFO

God påmelding fra 2013-kullet som starter opp etter påske. Vi har også plass til flere eldre barn. For de yngste jentene kan det være smart med en miks av AFO og FFO i oppstarten.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 28.01.2021

Det aller meste dere behøver å vite om FFO, kan dere lese dere frem til på websidene våre.

Klikk her for FFO og AFOs websider

Spesielt under medlemsskap og betingelser finner dere mye viktig info.

For nye barn født 2013, kan dere velge 1-5 dager FFO fra og med april.

AFO er foeløpig bare på mandager. Men blir det nok påmeldte/interesserte på onsdager, så åpner vi for den og.

Dersom noen ønsker 100% FFO, kan dere velge det.

For registrering og påmelding FFO; Klikk her!

For registrering og påmelding AFO; Klikk her!

PS! Dere som skal si opp SFO, må gjøre dette i riktige kanaler. Husk at det 2 mnd oppsigelsestid der.

SFO er kommunalt, mens FFO/AFO er gjennom idrettslaget.

Ferietilbud:

FFO/AFO følger skolens kalender. Vi har stengt juli og romjul. I ferier ellers, har vi heldagstilbud. Åpent 8-16.

I forkant av ferier og planleggingsdager inviterer vi til disse tilbudene. Det er kun dem som melder seg på som kan stille på dette.

Foreløpig består ferietilbudene av fotballskoler. Vi ønsker å etterhvert kunne tilby aktivitetsskoler når etterspørselen blir stor nok.

Kostnaden er delsubsidiert ligger p.t. på ca kr. 80,- pr. dag på det enkleste tilbudet. Inkluderer mat, og 2 treninger pr. dag.

De nyeste barna vil få mulighet til å melde seg på fotballskole i påskeferien.